skip to Main Content

Nieuwe horecazaak geopend: Suri Lake!

Er is een nieuwe horecazaak in Woonhart Zoetermeer genaamd Suri Lake; een Surinaams restaurant waar je ook terechtkan voor een lekkere lunch. Dus ben je aan het shoppen in Woonhart Zoetermeer en heb je zin in iets lekkers? Ga dan langs bij Suri Lake!

Suri Lake is een echt familiebedrijf dat ooit, onder een andere naam, begon in Moordrecht. In het Woonhart heeft zij de kans gekregen om uit te breiden in het grote pand waar voorheen ‘Iedereen een Maaltijd’ zat, tegenover Carpetright.

Neetin Sadhoeram opent op vrijdag 3 maart 2023 Suri Lake. De naam is een samenstelling van Suriname en de Engelse benaming voor Zoetermeer: Sweet Lake City. De focus van het restaurant ligt op Surinaamse gerechten als bami en roti, maar je kunt er ook Hollandse snacks en een frietje krijgen. Voor ’s middags zijn er ook broodjes en gebakjes te krijgen. Zo is er voor ieder wat wils. In het restaurant komen ook een pooltafel en een kinderspeelhoek en ook staan er al wat activiteiten op de planning! Zien we je snel bij Suri Lake?

Back To Top
Zoeken