Content voor Ingelogde Gebruikers

Elephant Parade Event doet na Rio, Shanghai en Londen ook Woonhart Zoetermeer aan.

attends the launch of The Elephant Parade 2010 at Trafalgar Square London, on May 4, 2010..
Mike Marsland Photos/The Elephant Parade

In samenwerking met Elephant Parade organiseren de ondernemers van Woonhart Zoetermeer een bijzonder event van 27 april t/m 23 mei. Twintig unieke olifantenbeelden veroveren de passage en promenade van het woonwinkelcentrum. Samen vormen de olifanten een bijzondere tentoonstelling waar diverse nationale en internationale kunstenaars en artiesten hun bijdrage aan hebben geleverd. Elephant Parade stond reeds in grote steden zoals Bangkok, Londen en Amsterdam. Een kleinere versie van de expositie, speciaal samengesteld voor winkelcentra en winkelgebieden, komt naar Woonhart in Zoetermeer. De organisatie van Elephant Parade zet zich in voor de bescherming en het behoud van de Aziatische olifant. Het Cultuurfonds Zoetermeer en Floravontuur Promotie Zoetermeer hebben deze expositie mede mogelijk gemaakt.
De expositie is gedurende genoemde periode gratis te bewonderen en de olifanten zullen zonder twijfel ieders hart veroveren.

Op dinsdag 30 april opende burgemeester Aptroot de bijzondere tentoonstelling in het Woonhart.
Burgemeester Aptroot knipte samen met enkele kinderen van de prinses Margrietschool en Kern Kinderopvang, het rode lint door waarmee de tentoonstelling officieel werd geopend. Na de uitvoering van een ingestudeerd dansje door de kinderen, waar de burgervader enthousiast aan meedeed, volgde een wandeling langs de in de passage opgestelde olifanten.

opening elephant parade woonhart 2019 zoetermeer 069 opening elephant parade woonhart 2019 zoetermeer 068
opening elephant parade woonhart 2019 zoetermeer 074 opening elephant parade woonhart 2019 zoetermeer 072

José Koebrugge, lid van kunstenaarsvereniging TERRA uit Zoetermeer, beschildert speciaal voor het Woonhart een olifant. Deze olifant blijft na de tentoonstelling op een mooi plekje in het Woonhart staan!

opening elephant parade woonhart 2019 zoetermeer 008 jose koebrugge opening elephant parade woonhart 2019 zoetermeer 010 jose koebrugge

Alle kinderen kunnen een kleurplaat ophalen bij één van de ondernemers in het Woonhart om prachtig te kleuren en kans te maken op 1 van de 21 prijzen!
De kleurplaten kunnen worden ingeleverd bij Auping Plaza.

olifant kleurplaat

Scroll naar boven
×zoeken
Zoeken