Content voor Ingelogde Gebruikers

Iedereen een Maaltijd

Een voedzame maaltijd en een beetje gezelschap!

Het lijkt zo vanzelfsprekend maar invulling van deze eenvoudige levensbehoefte is niet voor iedereen weggelegd. Weinig mensen zijn zich van deze schrijnende toestand meer bewust, dan de Zoetermeerse Brenda Hartgring. Middels haar stichting ‘Iedereen een Maaltijd’ en met hulp van haar partner en onmisbare vrijwilligers, zet zij zich in om hier verandering in te brengen.

‘Iedereen een Maaltijd’ probeert ervoor te zorgen dat iedereen toch de kans krijgt een maaltijd te nuttigen, zij geven noodmaaltijden uit aan mensen die door omstandigheden geen geld hebben om een gezonde maaltijd te kopen. Daarnaast proberen zij uit te zoeken waar het misgaat, door hun brede netwerk in te schakelen, en zo de mensen een lichtpuntje en hopelijk de motivatie weer te geven om de problemen aan te pakken. Ook is het mogelijk een maaltijd te kopen bij hen, de opbrengst na aftrek van de kosten wordt gebruikt om nieuwe noodmaaltijden te kunnen maken.

Binnenkort start het project: samen eten met een beetje meer. Hier komen mensen een door hen gemaakte maaltijd bezorgen, opwarmen, mee eten en daarna samen de afwas doen, een plantje water geven of een wasje ophangen, even de kleine extra’s die soms alleen niet gaan, houd de website www.iedereeneenmaaltijd.nl in de gaten voor het laatste nieuws!

Vanaf januari 2017 zit ‘Iedereen een Maaltijd’ in Woonhart. Daar wordt gekookt en bedienen zij u heel graag in de bijbehorende lunchroom.

Voor koffie met gebak, broodjes, soep, salades of schotels en uiteraard alles vers en huisgemaakt kunt u bij hen terecht! Ook afhalen is natuurlijk mogelijk.

U bent van harte welkom!

Scroll naar boven
×zoeken
Zoeken