Content voor Ingelogde Gebruikers

Kunst & Kids expositie #wonenindetoekomst

Vanaf vrijdag 16 oktober staat in het Woonhart een expositie van 22 unieke schilderijen gemaakt door kinderen van verschillende basisscholen en BSO’ s uit Zoetermeer. De kunstwerken met het thema #wonenindetoekomst zijn t/m donderdag 12 november te bewonderen in het Woonhart.

De deelnemende scholen en BSO’ s hebben 3 weken de tijd gehad om het schilderij te maken en presenteren nu vol trots hun kunstwerken. De kinderen hebben hun eigen kijk op #wonenindetoekomst op het doek geschilderd. Door deelname aan deze actie maken de scholen en BSO’ s kans op héle mooie geldprijzen.
Van 16 oktober t/m 8 november kun je een stem uit te brengen op één van de 22 doeken uit de expositie. Dit kan door het invullen van een stemflyer en in de inleverbus te deponeren die staat bij lunchroom Bij Brenda & Siem in het Woonhart. De stemflyers zijn bij alle ondernemers in het Woonhart te verkrijgen. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om de schilderijen te komen bekijken maar houdt je wel a.u.b. aan de geldende regels omtrent corona.
De doeken zijn ook online te bezichtigen in de stemapp, hieronder de link.
Er kan dus ook online gestemd worden, hiervoor is een speciale stemapp gemaakt: via deze link kom je in de speciale stemapp en kun je je stem uitbrengen. (per emailadres kan er maar 1x gestemd worden)

Onder alle mensen die hun stem uitbrengen worden shoptegoeden t.w.v. 50 euro verloot. Help de desbetreffende school of BSO naar de overwinning en verdien daarmee zelf ook nog een leuke prijs!

Scroll naar boven
×zoeken
Zoeken