skip to Main Content

Feestelijke Verwennerij tijdens Decemberdagen in Woonhart Zoetermeer!

De gezelligste maand van het jaar wordt nog warmer bij Woonhart Zoetermeer! Als blijk van waardering trakteren wij onze gewaardeerde klanten op heerlijke lekkernijen.

Op 27 december verwelkomen we iedereen met open armen en een hartverwarmende traktatie: gratis wafels en dampende chocomelk staan klaar om onze klanten te verwennen.

Op 28 december trotseren we samen de winterkou met een hartverwarmende kop soep, met liefde bereid om lichaam en ziel te verwennen. Maar daar stopt het niet! Op 29 en 30 december verrassen we bezoekers met heerlijke oliebollen, een smaakvolle afsluiting van het jaar.

Dompel jezelf onder in de feestvreugde bij Woonhart Zoetermeer! Naast deze culinaire verwennerij nodigen we je uit om onze uitgebreide collectie te ontdekken: van meubels en keukens tot baden en woningdecoraties.

Woonhart Zoetermeer, dé meubelboulevard van Zoetermeer en omstreken, waar inwoners trots op zijn. Stap binnen en vind alles voor wonen, slapen, koken en baden in een nette, veilige en makkelijk bereikbare omgeving. Laat je verwennen en inspireren, want bij Woonhart Zoetermeer maken we van december een maand vol warmte, gezelligheid en lekkernijen. Tot ziens in onze sfeervolle showroom!”

Back To Top
Zoeken