Content voor Ingelogde Gebruikers

Pasen in het Woonhart

Drukke Pasen in het Woonhart!

Het waren hele drukke dagen met Pasen in het Woonhart!

Op Paaszaterdag en 2e Paasdag kon de jeugd zich komen uitleven in een complete bouwspeeltuin, ingericht in en voor een lege winkelruimte op de benedenverdieping.

Beide dagen was het een drukte van belang en kwamen honderden kinderen langs om te bouwen met kleine en grote bouwstenen, te kleuren, filmpjes te kijken of mee te doen aan een spelletje midget golf. En heel veel papa’s en mama’s bouwden en golfden enthousiast mee! Ook het springkussen voor de kleintjes werd volop gebruikt.

Alle deelnemertjes kregen een leuke goodiebag van Sluban mee naar huis en mochten ook nog een pannenkoek of iets te drinken halen bij Iedereen een Maaltijd. Kortom: één groot feest voor de jeugd!

Als extraatje voor de kleine bezoekers kwamen op 2e Paasdag de Paaskoningin en Minister Haas van Grabbelzaken langs. Uiteraard met de nodige chocolade verrassingen!

En wie dat wilde mocht gratis op de foto. Het geschoten plaatje, uiteraard met een toepasselijke paas-achtergrond, kreeg men gratis mee naar huis.

Alle gemaakte foto’s zijn terug te vinden op de Facebook pagina van Woonhart.

En….noteer alvast in de agenda dat er met Hemelvaart weer een leuke bouwactiviteit in Woonhart gaat plaatsvinden! Volg de website en onze Facebook pagina!

Scroll naar boven
×zoeken
Zoeken