skip to Main Content

Iedereen een Maaltijd

Welkom bij stichting Iedereen een Maaltijd – omdat iedereen een lekkere, gezonde maaltijd verdient! Iedereen een Maaltijd is ontstaan doordat wij uit ervaring ontdekten dat het helaas nog voorkomt dat mensen geen mogelijkheid hebben om een gezonde maaltijd te nuttigen. Dit kan zijn door ziekte, onmacht, werk, onwil of geldgebrek.

Wij proberen te zorgen dat iedereen toch de kans krijgt een maaltijd te krijgen, wij geven noodmaaltijden uit aan mensen die door omstandigheden geen geld hebben om een gezonde maaltijd te kopen. Daarnaast proberen wij uit te zoeken waar het misgaat, door ons brede netwerk in te schakelen, en zo de mensen een lichtpuntje en hopelijk de motivatie weer te geven om de problemen aan te pakken. In de tijd dat u werkt aan oplossingen, helpen wij (tijdelijk) met de warme maaltijd. Ook is het mogelijk een maaltijd te kopen bij ons, de opbrengst na aftrek van de kosten wordt gebruikt om nieuwe noodmaaltijden te kunnen maken.

Binnenkort start, ons project: samen eten met een beetje meer. Hier komen mensen een door ons gemaakte maaltijd bezorgen opwarmen mee eten en daarna samen de afwas doen, een plantje water geven of een wasje ophangen, even de kleine extra’s die soms alleen niet gaan, houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws!

Bij Iedereen een Maaltijd kan iedereen dus een maaltijd bestellen, werkelijk iedereen, want zonder u, kunnen wij geen noodmaaltijden aanreiken. Momenteel werken wij in Zoetermeer en directe omgeving, maar hopelijk kunnen we in de toekomst meer mensen bedienen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat iedereen een maaltijd heeft!

Vanaf januari 2017 zijn wij in ons mooie Zoetermeerse Woonhart gestart met koken en bedienen wij u heel graag in de bijbehorende lunchroom.
Voor koffie met  gebak, broodjes, soep, salades of schotels en uiteraard alles vers en huisgemaakt kunt u bij ons terecht! Ook afhalen is natuurlijk mogelijk.
Onze vrijwilligers bedienen u graag, wel kan het zijn dat zij een beperking hebben, waardoor het iets langer kan duren. Op de vrijdagavonden organiseren wij iets gezelligs, dan bent u ook van harte welkom!
In de kast staan bordspellen klaar, deze mag u natuurlijk gewoon gebruiken, en in de kinderhoek vermaken de kleintjes zich perfect!

Openingstijden

GEOPEND VOOR AFHALEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Adresgegevens

Copeliaschouw 18, 2726 JA Zoetermeer
079-7370120
Back To Top
×Close search
Zoeken