skip to Main Content

Iedereen een Maaltijd

Welkom bij stichting Iedereen een Maaltijd – omdat iedereen een lekkere, gezonde maaltijd verdient! Iedereen een Maaltijd is ontstaan doordat wij uit ervaring ontdekten dat het helaas nog voorkomt dat mensen geen mogelijkheid hebben om een gezonde maaltijd te nuttigen. Dit kan zijn door ziekte, onmacht, werk, onwil of geldgebrek.

Wij proberen te zorgen dat iedereen toch de kans krijgt een maaltijd te krijgen, wij geven noodmaaltijden uit aan mensen die door omstandigheden geen geld hebben om een gezonde maaltijd te kopen. Daarnaast proberen wij uit te zoeken waar het misgaat, door ons brede netwerk in te schakelen, en zo de mensen een lichtpuntje en hopelijk de motivatie weer te geven om de problemen aan te pakken. In de tijd dat u werkt aan oplossingen, helpen wij (tijdelijk) met de warme maaltijd. Ook is het mogelijk een maaltijd te kopen bij ons, de opbrengst na aftrek van de kosten wordt gebruikt om nieuwe noodmaaltijden te kunnen maken.

Bij Iedereen een Maaltijd kan iedereen dus een maaltijd bestellen, werkelijk iedereen, want zonder u, kunnen wij geen noodmaaltijden aanreiken. Momenteel werken wij in Zoetermeer en directe omgeving, maar hopelijk kunnen we in de toekomst meer mensen bedienen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat iedereen een maaltijd heeft!

Onze vrijwilligers bedienen u graag, wel kan het zijn dat zij een beperking hebben, waardoor het iets langer kan duren.
In de kast staan bordspellen klaar, deze mag u natuurlijk gewoon gebruiken, en in de kinderhoek vermaken de kleintjes zich perfect!

Openingstijden

Maandag 13.00 – 17.00 uur
Dinsdag 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

De keuken is van di. t/m za. geopend tot 15.00 uur. Als de keuken gesloten is kunt u nog kiezen uit de broodjes en gebak die in de verkoop verkrijgbaar zijn

Adresgegevens

Copeliaschouw 18, 2726 JA Zoetermeer
079-7370120
Back To Top
Zoeken