skip to Main Content

Caresse boxsprings & more

Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn

Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Caresse biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan vele nachten.

De boxsprings van Caresse onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings en het heerlijke bedtextiel van Caresse zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen. Caresse! U ontwaakt met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn.

Jarenlange ervaring in de slaapbranche en veel onderzoek naar slaapsystemen liggen ten grondslag aan de ontwikkeling van Caresse. Caresse biedt een overzichtelijk assortiment boxsprings (and more). Voor elke stijl vindt u een boxspring met een persoonlijke touch. Caresse ontwikkelt boxsprings in samenwerking met fabrikanten die onze missie onderschrijven. De leveranciers van onze stijlvolle en comfortabele boxsprings tonen ons assortiment en geven u graag de gelegenheid om de luxe van een Caresse boxspring te ervaren.

Caresse spant zich tot het uiterste in om u, met kennis van slapen en slaapsystemen, volmaakte slaapervaringen te bieden. Zodat u na een heerlijke, ontspannen nachtrust opstaat met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse wil uw vertrouwen waar maken en biedt u comfortabele boxsprings en meer, vele nachten lang.

Openingstijden

Maandag                13.00 – 18.00 uur
Dinsdag                    9.45 – 18.00 uur
Woensdag                9.45 – 18.00 uur
Donderdag               9.45 – 18.00 uur
Vrijdag                      9.45 – 22.00 uur
Zaterdag                   9.00 – 17.00 uur
Zondag                    12.00 – 17.00 uur

Adresgegevens

Copeliaschouw 20, 2726 JA Zoetermeer
079-3420460
855@roobol.com
zoetermeer@roobol.com
http://www.roobol.com/boxsprings-bij-roobol
Back To Top
Zoeken