skip to Main Content

Woninginrichting-Aanhuis Zoetermeer

Op 30 januari is in het Woonhart in Zoetermeer een nieuwe conceptstore geopend van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Met de opening van dit nieuwe filiaal heeft het Woonhart er een unieke specialist bijgekregen met een compleet assortiment om uw gehele woning van boven naar beneden compleet in te richten. Bij Woninginrichting-aanhuis.nl vind je onder andere vloeren, behang, raamdecoratie, deuren en kasten van alle bekende merken. Novilon vloeren, behang van Eijffinger, kasten op maat en de complete Luxaflex collectie.

Tijdens speciaal georganiseerde adviesdagen kan men kennis maken met één van de topstylistes van Woninginrichting-Aanhuis en krijgt men interieuradvies op maat ter waarde van € 199,-. Tijdens dit persoonlijke gesprek ontwerpt u, samen met een interieurstylist, de woonruimte van uw dromen. Kleuren, materialen, combinaties van producten, alles komt aan bod! Samen met onze adviseur en topstyliste wordt er een compleet woonplan met bijhorende tekeningen en adviezen voor u uitgewerkt. Van woonkamer tot zolder, aan alle details wordt aandacht besteed.

Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft de juiste mensen in huis en neemt graag het geregel voor je uit handen. Ook voor installatie van alle soorten vloeren, het op maat maken van gordijnen en kasten en zelfs het infrezen van vloerverwarming kun je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl terecht. Tevens is vanaf 7 februari 2016 de nieuwe serie ‘VTwonen, weer verliefd op je huis!’ bij SBS 6 begonnen. In deze nieuwe afleveringen zie je ook de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl voorbij komen. Samen met de stylisten van VTwonen gaat Woninginrichting-Aanhuis.nl de uitdaging aan om alle bewoners weer gelukkig met hun huis te laten zijn.

Openingstijden

Maandag 13.00 uur – 17.00 uur
Dinsdag 09.30 uur – 17.00 uur
Woensdag 09.30 uur – 17.00 uur
Donderdag 09.30 uur – 17.00 uur
Vrijdag 09.30 uur – 17.00 uur
Zaterdag 09.30 uur – 17.00 uur
Zondag 12.00 uur – 17.00 uur

Adresgegevens

Coppeliaschouw 16, 2726 JA Zoetermeer
079-360 69 44
Back To Top
Zoeken