skip to Main Content
header

Je hoort de kerstmuziek en ziet de sfeervolle winterdecoraties al vanaf een afstand.
Want waar kun je jouw huis klaar maken voor de gezellige wintermaanden?

winkel1

Dat kan alleen in het Zoetermeerse Woonhart!
Alle woonwinkels staan in deze periode bol van de spetterende eindejaarsaanbiedingen. De nieuwste trends op het gebied van wonen en interieurdecoraties zijn alleen hier te vinden. Er zit altijd een leuk cadeau bij voor onder de kerstboom.
Als dit natuurlijk past…

Parkeren
Geen zorgen over het parkeren in het Woonhart tijdens de feestdrukte in Zoetermeer. Gemakkelijk is de twee uur gratis parkeren onder de galerijwinkels en op het parkeerdak van de Woonhart-passage. Deze zijn beiden bereikbaar via de achterzijde van het Woonhart. Dus het Woonhart opnieuw ontdekken?
U bent van harte welkom!

header2

Dinsdag 27 december
Meneer ‘Choco’ en mevrouw ‘Melk’ komen op bezoek in het Woonhart. Dit bijzondere echtpaar zorgt voor een onvergetelijk moment als zij vanuit het niets voor de bezoekers warme chocomelk inschenken. Buiten de lekkernijen die zij al rondwandelend uitdelen, hebben zij ook de nodige praatjes!

1

Woensdag 28 december
Geheel in Dickens stijl, zal deze dag warme erwtensoep worden uitgedeeld. Stevige kost voor de lekkere trek!

2

Donderdag 29 december
Het publiek wordt vandaag getrakteerd op vers gebakken winterse wafels. Poedersuiker erover en smullen maar!

Vrijdag 30 december
Bij de dagen voor oud & nieuw horen natuurlijk ook oliebollen! Deze vrijdag krijgen bezoekers van het Woonhart deze traditionele oudejaarstraktatie. En voor de liefhebbers is er ook warme chocolademelk of een glaasje glühwein.

Nieuw in het Woonhart
‘Iedereen een maaltijd’, een nieuwe horeca-uitbater met een ludieke en verrassende conceptinvulling waarbij zeker de koffie, thee en ‘wat lekkers erbij’ niet vergeten zal worden! Geplande opening: half december.

Op zaterdag 31 gaan zij de lekkerste ‘bollen’ verkopen in het Woonhart. Van de oliebol tot appelflap en ananasbol tot berlinerbol. Uiteraard kakelvers. De aanvang is omstreeks 10.00 uur.

donateur

Bijzondere openstellingen
Maandag 2e kerstdag: Vele winkels zijn gewoon geopend vanaf 12.00 tot 17.00 uur.

Back To Top
Zoeken