skip to Main Content

JOUW WIJSHEID OP EEN TEGELTJE? INSPIREER ANDEREN EN DOE MEE!

Het nieuwe jaar is begonnen en het blijft voorlopig een uitdagende tijd. Graag fleuren we de boel op in het Woonhart en dat gaan we doen met grappige spreuken, woorden die aanzetten tot overpeinzingen en inspirerende wijsheden.

Vanaf eind februari hangt er vrolijke decoratie in het Woonhart. Voorzitter van het Woonhart Ed Heemskerk zegt: “door de passage hangen we kleurrijke tegels op met daarop allerhande spreuken. In deze donkere dagen brengen we graag een lichtpuntje en dat doen we door mensen te verblijden met grappige of inspirerende teksten en wijsheden. En wij hebben niet alle wijsheid in pacht, dus vragen we de inwoners van Zoetermeer om hun favoriete spreuk in te sturen. We zijn op zoek naar grappige spreuken,  woorden van hoop en/of inspirerende teksten.
De tekst mag van jezelf zijn, maar mag ook een bestaand gezegde zijn. Wel horen we dan graag van wie de wijsheid is, zodat we de rechthebbende eer aan kunnen doen. Van de mooiste inzendingen maken we megagrote tegels en die hangen we op in het Woonhart. En kiezen we jouw spreuk uit? Dan ontvang je een miniatuur voor jezelf.

Deel jouw wijsheid en stuur hem in voor 31 januari via info@wfcommunicatie.nl

De ondernemers van het Woonhart staan met liefde voor iedereen klaar. Maak gerust een afspraak om op een verantwoorde wijze te woonshoppen. Vele handen maken een huis, alleen het Woonhart maakt een thuis!

Back To Top
Zoeken