skip to Main Content

Oktober Woonmaand bij Woonhart Zoetermeer: Een feest van wonen en bouwen!

De herfst is begonnen en Woonhart Zoetermeer brengt deze Oktober Woonmaand een extra dosis magie en plezier in Zoetermeer. Dit jaar belooft een buitengewone woonmaand te worden, want op 7 oktober komt niemand minder dan Bob de Bouwer op bezoek!

Bob de Bouwer, de geliefde kinderheld met zijn iconische gereedschapsriem en aanstekelijke glimlach, heeft generaties geïnspireerd met zijn motiverende mantra: “Kunnen we het maken? Nou en of!” Hij komt rechtstreeks van de bouwplaats naar Woonhart Zoetermeer en staat te popelen om jong en oud te ontmoeten. Dit is een unieke kans om met deze inspirerende figuur te praten, hem in actie te zien terwijl hij aan zijn nieuwste projecten werkt, en misschien zelfs enkele van zijn goed bewaarde klusgeheimen te onthullen.

Op zaterdag 7 oktober opent Woonhart Zoetermeer haar deuren voor een dag vol bouwplezier en het creëren van blije herinneringen. Het evenement belooft niet alleen een ontmoeting met Bob de Bouwer, maar ook een scala aan activiteiten en ervaringen die de essentie van Woonhart Zoetermeer weerspiegelen: gemak, eerlijkheid en gezelligheid.

Woonhart Zoetermeer staat bekend om zijn compacte, complete en toegankelijke winkelervaring. Hier kun je in alle rust terecht voor al je woonbehoeften, of het nu gaat om meubels, decoratie, slaapkamerinrichting, keukenapparatuur of badkamerbenodigdheden. Dankzij de handige opzet van de boulevard vind je alles op één plek, zonder dat je kilometers hoeft af te leggen. Bovendien is Woonhart Zoetermeer uitstekend bereikbaar, waardoor je moeiteloos jouw nieuwe aankopen mee naar huis kunt nemen.

Woonhart Zoetermeer is dé meubelboulevard van Zoetermeer en omstreken, een plek waar inwoners trots op mogen zijn. Hier kun je in alle rust terecht voor alles wat met wonen, slapen, koken en baden te maken heeft. Het Woonhart ziet er netjes uit, is veilig en uitstekend bereikbaar, en biedt zelfs de mogelijkheid om na het winkelen een uitstapje te maken naar het stadshart voor een lekker kopje koffie of een heerlijke lunch.

Dus, zet zaterdag 7 oktober in je agenda en kom naar Woonhart Zoetermeer om deel te nemen aan Oktober Woonmaand. Beleef een dag vol plezier, inspiratie en ontmoetingen met niemand minder dan Bob de Bouwer! Can we fix it? Yes, we can! Bob de Bouwer is aanwezig van 12.00 tot 16.00 uur.

Back To Top
Zoeken