skip to Main Content

Ontdek de kunst van het inrichten bij Woonhart Zoetermeer!

Bij Woonhart Zoetermeer beseffen we dat kleuren, meubels, gordijnen en accessoires essentieel zijn voor de sfeer in jouw slaapkamer. Voordat je jouw slaapkamer gaat samenstellen, is het verstandig om na te denken over de gewenste uitstraling. Overweeg je een romantische, klassieke of industriële slaapkamer? Onze interieurblog is een goede start, maar je kunt ook een gratis interieuradvies inplannen met de ervaren woonspecialisten van Woonhart Zoetermeer.

• Meubels:

In de traditionele slaapkamer zijn een bed, nachtkastjes en kledingkast gebruikelijk, maar waarom voeg je niet een relaxfauteuil toe als je ’s avonds graag een boek leest? En als jouw slaapkamer ook dienst doet als thuiswerkplek, overweeg dan een scheidingswand tussen je bed en werkruimte.

• Kleuren:

Overweeg naast neutrale tinten zoals wit, beige en grijs ook pasteltinten zoals lichtblauw, lavendel, groen of roze. Geef je kamer een stoer karakter met donkere gordijnen en robuuste slaapkamermeubels als je de kamer niet te lieflijk wilt maken.

• Accessoires:

Bij het opdoen van slaapkamer inspiratie mag je accessoires niet vergeten. Sierkussens op het bed, tijdschriften netjes geordend op het nachtkastje en kunst aan de muur creëren een hotelkamer gevoel. Als dat niet helemaal jouw stijl is, geen probleem. Met de juiste accessoires gebaseerd op jouw slaapkamer ideeën, creëer je jouw gewenste ruimte.

Gordijnen:

Overweeg bij het uitzoeken van gordijnen of je het liefst wakker wordt van de eerste zonnestralen of liever wat langer uitslaapt. Het type gordijnen en de verduisteringsgraad bepalen namelijk de sfeer en kwaliteit van jouw slaap. Maak een afspraak voor interieuradvies als je wat begeleiding kunt gebruiken.

Woonhart Zoetermeer nodigt je uit om jouw slaapkamer meubels te shoppen bij ons uitgebreide aanbod woonwinkels. Kom langs en ervaar zelf het proefliggen op jouw nieuwe bed. Profiteer van onze ruime openingstijden en voldoende parkeergelegenheid om in alle rust jouw slaapkamer in te richten.

Back To Top
Zoeken