skip to Main Content

Budgetshoppen doe je bij deze winkels!

Je interieur opfrissen duur? Dat hoeft helemaal niet! Bij Woonhart Zoetermeer vind je genoeg winkels waar je voor niet al teveel geld leuke, nieuwe items kunt scoren om je interieur een make-over te geven. Hieronder hebben we deze betaalbare opties voor je op een rijtje gezet.

  • JYSK

Bij JYSK (spreek uit als ‘Juusk’) vind je woonacccessoires voor elke interieurstijl. Mooie woondecoratie maakt van je huis een echt thuis en accessoires helpen je daarbij! Het ruime assortiment woonaccessoires van JYSK bestaat onder andere uit vloerkleden, kaarsen, vazen en lampen. En of jouw stijl nu Scandinavisch, klassiek of toch modern is, JYSK heeft altijd items die bij jouw smaak passen. Shoppen bij JYSK betekent dat je je huis in kunt richten volgens de laatste trends in zowel materialen als kleuren. JYSK heeft altijd aanbiedingen lopen, waardoor er op elk moment wel iets te vinden is waar jij blij van wordt, en dat voor een leuke prijs! Want voor een nieuwe look in huis heb je geen groot budget nodig.

  • Leen Bakker

De slogan van Leen Bakker luidt niet voor niets als volgt: “Leen, da’s design voor iedereen.” De missie van Leen Bakker is zoveel mogelijk mensen laten genieten van een betaalbare inrichting van hun huis of tuin. Bij Leen Bakker shop je allerlei goede aanbiedingen en acties in elke categorie. Vaak hanteert zij naast lopende deals ook nog extra korting als je online bestelt of is er stapelkorting, waarbij de korting toeneemt per product. Ook bestaan Leen’s laagblijvers; een vaste collectie meubels, vloeren en accessoires voor een vaste lage prijs! En wat altijd handig is om in de gaten te houden: de Outlet, waar items die uit het assortiment gaan voordelig worden verkocht.

  •  Kwantum Woondiscount

Kwantum is de grootste woondiscounter van Nederland en België en heeft een verrassend compleet assortiment voor in en om het huis tegen een lage prijs. Naast accessoires, meubels en andere woonartikelen, helpt Kwantum je graag bij het leggen van je vloer bijvoorbeeld. Een populair product van de Kwantum? De gordijnen! Die zijn er zowel kant-en-klaar als op maat gemaakt in het atelier. Ook hierbij is het mogelijk om het inmeten en ophangen te laten verzorgen door Kwantum. Ben je dus op zoek naar woonartikelen voor een lage prijs en zou je het installeren graag uitbesteden? Dan moet je bij Kwantum zijn.

Back To Top
Zoeken