skip to Main Content

LIEFDE IS… VERSIEREN! WOONHART VERSIERD MET KLEURRIJKE HARTEN

Vrolijke decoratie in het Woonhart! In de passage hangen kleurrijke harten en staan prachtige bloesembomen. De decoratie is onderdeel van de campagne ‘Liefde is…’ die 19 maart van start is gegaan.

Liefde is… een woonwens vervullen *
Onderdeel van de decoratie is de wensboom die beneden bij de roltrap staat. Hier kan iedereen voor iemand anders een woonwens achterlaten. Omdat we sinds vorig jaar veel meer thuis zijn, zijn veel mensen bezig met het restylen en herinrichten van hun huis. Ken jij mensen die nog bepaalde woonwensen hebben die nog niet in vervulling zijn gegaan en gun jij hen dat wel van harte? Meld ze aan door middel van het invullen van een wenskaart!  Eén keer in de 2 weken wordt uit alle ingeleverde wensen één wens getrokken die we in vervulling laten gaan.

Liefde is … aan elkaar denken
Voor elke wens die gedaan wordt, doneren we één euro aan het goede doel; Stichting Iedereen een Maaltijd. Deze stichting zorgt ervoor dat mensen die door omstandigheden geen geld hebben voor eten, toch een gezonde maaltijd kunnen nuttigen. Dus gaat de woonwens niet in vervulling, hij levert toch altijd iets op!

Liefde is… vrolijke post
Basisscholen in Zoetermeer krijgen ansichtkaarten die ze aan alle kinderen kunnen meegeven. De kinderen wordt gevraagd om op de kaart een leuke boodschap te schrijven of een mooie tekening te maken en deze in te leveren in de brievenbus die in het Woonhart staat.
Eén van de groepen mensen voor wie deze tijd extra lastig is, zijn de bewoners van de woonzorgcentra. Gelukkig zijn al veel van hen gevaccineerd, maar het blijft een spannende tijd waarin er minder bezoek is en minder voor hen wordt georganiseerd. Daarom willen we deze bewoners opfleuren met vrolijke post. Met plezier gaat de voorzitter van de ondernemersvereniging zelf de ingeleverde kaarten bij de bewoners bezorgen.
Wil je zelf ook een leuke kaart versturen? Dat kan! De kaarten liggen bij alle woonwinkels op de balie, je kunt er gewoon één meenemen en meehelpen om een heleboel ouderen blij te maken.
De ondernemers van het Woonhart staan met liefde voor iedereen klaar. Maak gerust een afspraak om op een verantwoorde wijze te woonshoppen.
Vele handen maken een huis, alleen het Woonhart maakt een thuis!

*Medewerkers van het Woonhart zijn uitgesloten van deelname.

Back To Top
Zoeken